Într-o căsnicie, femeia nu vrea afecțiune, ci ARE NEVOIE de afecțiune.

Afecțiunea nu te constă prea mult în termeni financiari, este nevoie doar să fii atent la nevoile soției tale. - Myles Munroe

 1  268
Într-o căsnicie, femeia nu vrea afecțiune, ci ARE NEVOIE de afecțiune.

"Într-o căsnicie, femeia nu vrea afecțiune, ci ARE NEVOIE de afecțiune.
Afecțiunea nu înseamnă sex. Ei îi place să facă sex, dar o femeie nu este interesată de sex atât de mult pe cât este interesat bărbatul; ea este interesată în primul rând să obțină afecțiune din partea soțului său.
Cei mai mulți bărbați cred că dacă fac sex cu soțiile lor, asta înseamnă că le-au oferit afecțiune. Nu e așa.
Cei mai mulți bărbați cred că dacă fac sex cu soția lor, atunci când ei au terminat, ea este fericită. De cele mai multe ori nu e așa. De cele mai multe ori când soțul ei a terminat, femeia este frustrată, fiindcă nevoia ei de afecțiune nu a fost satisfăcută.
Dragi bărbați, vă explic ca să înțelegeți foarte clar cum stau lucrurile: o mașină ARE NEVOIE de carburant ca să funcționeze. Soția voastră ARE NEVOIE de afecțiune ca să funcționeze bine. 
Soția voastră are nevoie să-i spuneți în fiecare zi – chiar de mai multe ori pe zi, dacă se poate - „Te iubesc”.
Afecțiune este atunci când îi trimiți flori fără niciun motiv.
Afecțiune este atunci când o ții de mână când mergeți pe stradă.
Afecțiune este atunci când o săruți în public, în fața prietenelor ei.
Afecțiune este atunci când o inviți la masa în oraș fără un motiv anume. Și nu trebuie să mergeți la vreun restaurant scump, puteți merge la Mcdonald’s, cumpărați un sandwich și îl împărțiți.
Afecțiune este atunci când în drum spre casă oprești mașina pe marginea drumului, rupi câteva flori de pe câmp și i le duci, spunând „Am văzut florile astea și m-am gândit la tine”. 
Afecțiune este atunci când îi pregătești din când în când micul dejun, i-l aduci la pat și-i spui: „Draga mea, de atâtea ori mi-ai pregătit masa. Acum ți-am pregătit eu micul dejun, în semn de mulțumire pentru tot ce faci pentru mine”.  
Afecțiune este atunci când îi deschizi ușa mașinii, ca să urce.
Afecțiune este atunci când o săruți înainte de a pleca la serviciu, dimineața.
Afecțiune este atunci când o suni de la serviciu și îi spui „Am sunat ca să-ți spun că te iubesc” și închizi. Nu trebuie să vorbești mult, durează doar câteva secunde.
Afecțiune este atunci când îi aduci mici cadouri fără un motiv aparte.
Eu am un obicei: de mai bine de 20 de ani îi pun soției mele în pantofi bucățele de hârtie pe care îi scriu diverse mesaje: „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, „Ești o binecuvântare în viața mea”,„Ești un dar de la Dumnezeu”, etc. Și de câte ori scoate o cutie de pantofi ca să-i poarte în acea zi, găsește un astfel de mesaj.
Uneori nici nu sunt acasă, sunt plecat la vreo conferință undeva în lume și mă trezesc că mă sună plângând. „Ești bine? Ce s-a întâmplat?” „ Am găsit bilețelul de la tine! Când vii acasă?” „Cât pot de repede, iubito!” „Te aștept!” și fiți siguri că sunt primit cu brațele deschise și am parte de un tratament special când ajung acasă.
Afecțiunea nu te constă prea mult în termeni financiari, este nevoie doar să fii atent la nevoile soției tale." 
(Myles Munroe)

Ce reacție ai?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

retorica Ne propunem să vă aducem zilnic o vastă colecție de citate, cugetări și sfaturi utile! Publicăm poate cele mai interesante citate celebre, vorbe de duh, cugetări, pilde și idei motivaționale! Vă așteptăm în fiecare zi cu un conținut nou pe site sau pe social media!