Actualitate

ULTIMELE MOMENTE din viața mamei sinucigașe de la Timișoara: ce s-a AFLAT. Descoperire ȘOCANTĂ făcută de medici

ultimele-momente-din-viata-mamei-sinucigase-de-la-timisoara:-ce-s-a-aflat.-descoperire-socanta-facuta-de-medici

Iuliana a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pe data de 26 aprilie, unde a stat internată două zile. Potrivit medicilor, tânăra s-a prezentat pentru prima dată la internare în acea clinică.

Ea a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, pe 28 aprilie. Niciunul nu a ajuns însă la starea civilă.

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat atunci între cei doi, dar și să deblocheze mobilul Iulianei. Oamenii legii trebuie să descopere cu cine a vorbit femeia ultima dată şi dacă acel apel a stat la baza gestului terifiant.

Între timp, au apărut imagini cu ultimele momente cu Iuliana și cei doi copii în viață. În ziua fatidică, cei trei au coborât din maşină la ora 09:13, iar la ora 09:46 a fost anunțat la 112 gestul extrem.

Iuliana avea doar 32 de ani, era absolventă de Psihologie și lucra ca agent imobiliar. Urma să se recăsătorească, pentru a doua oară, cu tatăl copiilor ei. Viața Iulianei ar fi fost, însă, una tumultoasă, spun apropiații.

După ce s-a despărțit de Alex, tatăl copiilor, Iuliana ar fi avut o relație cu Marcel, un bărbat influent din Timișoara. Băieţelul ar fi fost rodul idilei dintre cei doi.

Relația dintre Iuliana și Marcel nu a durat foarte mult. Când era însărcinată cu băiatul, aceasta s-a întors la fostul soț, cu care s-a și împăcat. Bărbatul a recunoscut în acte copilul ca fiind al lui. După ceva vreme, acesta a plecat să lucreze în Austria, dar au rămas într-o relație la distanță.

În tot acel timp, fostul iubit ar fi început să o amenințe. Tot cu el ar fi vorbit ultima dată în dimineaţa cumplită. Acesta ar fi amenințat-o că îi va lua copiii.

La înmormântare au participat ambii bărbați din viața Iulianei. Alisa și Nicholas, cei doi copii, au fost înmormântați în același sicriu cu mama lor. Această decizie îi aparține tatălui, care a vrut ca aceștia să-și doarmă somnul de veci împreună. 

Sursa:realitatea.net

Alte știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Cele mai vizualizate știri
Meniu